Когато станах общински съветник, не съм си представял, че ще

...
 Когато станах общински съветник, не съм си представял, че ще
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Важно е да спечелим изборите заради хората в столицата

 izbori_2023_v1_013

 

" Когато станах общински консултант, не съм си представял, че иска ми се постанова пред 250 души кметове да диспутирам с тогавашния министър председател Кирил Петков, че с 330% повишаване от горивата и по време на Ковид рецесията е належащо освен софийския, а целият публичен превоз да бъде подсилен. "

Това съобщи при откриването на акцията в София досегашният ръководител на Столичния общински съвет и претендент за общински консултант Георги Георгиев.

" Уви, наложи ми се да повеждам тези разногласия. Не получихме поддръжка, а рекомендация да режем линии и да уволняваме водачи. А от Асен Василев получихме рекомендация да вдигнем билетите на градския превоз. По време на рецесия?! ", показа с неразбиране Георги Георгиев.

Председателят на сегашния общинския съвет Георги Георгиев благодари на Йорданка Фандъкова за работата.

" Гледам Васил Терзиев, че споделя, че му било тъжно, че в София нямало канализации. Мислех да му се обадя и да му кажа да вземе хората, които са го издигнали и да си тъжат дружно, тъй като от Плана за възобновяване бяха извадени 240 млн. лева за канализация на северните региони на столицата. Вместо това отиват за ядливи чашки ", добави той.

По думите му Васил Терзиев си е признал, че не схваща от нищо в София.

" Важно е да спечелим изборите не толкоз поради нас, а поради хората, поради града ", безапелационен е актуалният ръководител на общинския съвет в София.

" Антон познава проблемите на София. Това е потвърдено. Той е извънредно ученолюбив и прави оценка какъв брой е значимо, че е част от нашия екип ", сподели още Георги Георгиев за претендента на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР